Door to door transport

Afstanden vervagen als goederenstromen sneller en efficiënter verlopen. Dat vereist kennis, aandacht en de inzet van de juiste middelen en technieken. Transport buiten Europa voeren wij uit over zee en door de lucht. Dat doen wij van “door to door”, voor zowel uw import- als exportzendingen. Met onze moderne tracking & tracing systemen is Hatrans in staat snel, efficiënt en volledig transparant te werken.

Luchtvracht

Snelheid en maatwerk, dat is kenmerkend voor de afdeling Airfreight van Hatrans.

Dankzij een uitstekend wereldwijd agentennetwerk zorgt de afdeling Airfreight voor de juiste oplossing om uw zending, desgewenst door-to-door, conform uw instructies op tijd af te leveren.

Wij zetten ons tot het uiterste in om uw vraag, hoe ingewikkeld ook, op te lossen. Van speciale projecten, chartering, door-to-door, groupage, expres, on board courier, of afhandeling van douane formaliteiten, onze medewerkers staan voor u klaar.

“Flexibiliteit is ontzettend belangrijk bij luchttransport. Onze medewerkers zijn continu in contact met de klant, weten wat er speelt en hoe urgent het soms kan zijn. De lijnen zijn heel kort en wij voelen ons persoonlijk betrokken bij de klant. Onze partners met  luchtvrachtkantoren op Schiphol en Rotterdam Airport zorgen ervoor dat alle zendingen conform de actuele richtlijnen van de luchtvaartwet en de verschillende luchtvaartmaatschappijen worden aangeleverd. Door de procedures exact te volgen worden onnodige vertragingen voorkomen.”

Zeevracht

Dagelijks kiezen verschillende containers geboekt door Hatrans het ruime sop, koersend naar havens over de hele wereld. Of u nu goederen uit China importeert of producten naar Amerika wilt exporteren, wij hebben het antwoord op uw logistieke vragen.

Onze partners hebben eigen kantoren in Shanghai, Ningbo, Xiamen, Tanjin en Qingdao. Daarnaast werken wij met afhandelingsagenten over de hele wereld.

Zowel voor uw wereldwijde FCL- als voor uw LCL verschepingen, zorgen wij ervoor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Immers ‘afspraak is afspraak’!  Samen met de afdeling declaratie en transport dragen wij zorg voor een correcte afhandeling. Onze declaranten helpen u met de afwikkeling van de douaneformaliteiten. Hoe complex de regelgeving ook is, wij hebben de kennis in huis om u optimaal te begeleiden.

Koerierdienst

Moet een zending zo snel mogelijk bij uw klant zijn en is dit niet mogelijk met de normale dienstverlening ?
Onze koerierdienst biedt u in dat geval zeker de passende oplossing.
Door het gevarieerde wagenpark dat wij voor deze service inzetten kan elke zending, ongeacht gewicht of afmeting, efficient, veilig en snel naar elke Europese bestemming gebracht worden.
Vanzelfsprekend houden wij u tussentijds op de hoogte waar uw zending zich bevind en krijgt u na aflevering van uw zending van ons bericht dat de zending is afgeleverd en door wie deze in ontvangst is genomen.

Heeft u een spoedzending ? Hatrans helpt u graag op weg. – Informeer naar de mogelijkheden.

Expresse internationaal

Deze gerenommeerde service gebruikt u voor uw documenten of urgente pakket zendingen tot 70 kg. per collo.
Deze zendingen worden in een vast tijdschema van werkdagen wereldwijd afgeleverd.
Zendingen dag A voor 14.30 uur geboekt worden nog dezelfde dag afgehaald en gaan dan ook gelijk het distributiesysteem in.
Hebt u een zending voor onze expresse dienst vraag naar onze tarieven en mogelijkheden.

Pakket Distributie

Hatrans is de specialist in pakketdistributie van en naar het buitenland en de distributie van pakketten binnen Nederland. Met bijna 40 jaar ervaring in pakketdistributie is Hatrans de ideale en betrouwbare partner voor zorgeloos Nationaal en Internationaal transport voor al uw pakketten.
Één aanspreekpunt om eenvoudig al uw transporten of dit nu gaat om pakket of palletverlading onderbrengen bij één logistiek bedrijf. Onze ervaren planners leren u en uw bedrijf kennen en weten wat u belangrijk vindt, zodat u uw wensen niet keer op keer hoeft uit te leggen.

Fiscale- en douane-processen

Als internationaal logistiek dienstverlener beschikken wij over een douane-afdeling met specialistische kennis van fiscale en douane-processen. Middels onze systemen klaren we goederen snel en efficiënt in, niet plaats en tijd gebonden in Europa. Ook verzorgen we desgewenst uw fiscale vertegenwoordiging.

Efficiëntie

In ons 40 jarig bestaan hebben we een netwerk van partners opgebouwd in landen over de hele wereld. Wij spreken de taal en kennen de cultuur. Van daaruit regisseren wij uw goederenstromen op de meest efficiënte wijze, passend bij uw logistieke eisen en wensen.

Wij brengen volumes samen om schaalvoordeel voor u te bereiken en selecteren samen met onze partners de meest geschikte aanbieder en verbinding voor uw situatie. U profiteert daarbij van onze vaste lijndiensten van- en naar alle belangrijke internationale lucht- en zeehavens.