Uw partner in wereldwijd transport!

Logischekeus

Mijn Hatrans

Veilig en betrouwbaar al uw transportopdrachten inboeken

Voor elke transportwijze of het nu gaat om wegtransport, zeevracht, luchtvracht, railtransport, intermodaal transport, koerier, pakketdienst of expresse, wij zijn u graag van dienst.

Bij ons draait alles om snelheid en efficiency, een snelle en goede informatie uitwisseling met onze opdrachtgevers is daarbij van cruciaal belang.

Boek nu uw opdrachten makkelijk en snel middels ons online boekingssysteem en wij doen dat wat we u beloven. De online tool om uw zendingen snel, makkelijk, en overzichtelijk te boeken bij Hatrans.

Veilig en betrouwbaar al uw transportopdrachten in ons systeem “laat uw transport onze zorg zijn”.

Print hier na aanmelding uw eigen CMR, paklijsten en adreslabels indien gewenst.

Mijn Hatrans
 • Print uw eigen CMR, paklijsten en adreslabels
 • Uw zendingen direct en eenvoudig boeken
 • Transparante facturatie
 • Track & Trace
Top inopslag

Top in opslag & logistiek

Hatrans biedt u de mogelijkheid voor een optimale opslag en logistiek van uw goederen. Voor zowel douane- als vrije goederen.

Ik wil hier meer over weten
 • Print uw eigen CMR, paklijsten en adreslabels
 • Uw zendingen direct en eenvoudig boeken
 • Transparante facturatie
 • Track & Trace
1Wat?

Deelladingen

Wilt u (partij)goederen binnen Nederland of internationaal verzenden?

Hatrans Logistic Services staat graag voor u klaar! 

Containertransport

Bij Hatrans bent u aan het juiste adres voor al uw container zendingen.

Wij regisseren uw goederenstromen op de meest efficiënte wijze, passend bij uw eisen en wensen. Of u nu containers uit China wilt importeren of naar Amerika wilt exporteren, wij hebben het antwoord op alle logistieke vragen. “Ontzorgen” is ons motto en wij doen dit graag voor u.

Pallet Transport

Wanneer u meerdere pakketten naar eenzelfde adres wilt verzenden of wanneer uw zending meer dan 70 kilogram weegt, is transport d.m.v. een palletzending wellicht interessant voor u. Het versturen van uw pakketten via palletzendingen biedt namelijk verschillende voordelen:

 • Minder CO2 uitstoot;
 • Snel laden en lossen;
 • Alle pakketten op hetzelfde moment geleverd;
 • Kostenbesparing bij grote orders.
EUR-pallet

Binnen Europa wordt voor palletzendingen meestal gebruik gemaakt van een europallet, ook wel EUR-pallet genoemd. Dit pallet is 120 cm breed en 80 cm lang, en heeft een draagkracht van maximaal 1500 kilogram. De maximale hoogte die een pallet mag hebben licht tussen de 240 en 260 cm. Naast de EUR-pallet bestaan er nog tal van andere formaten waaronder de blokpallet van 120 cm bij 100 cm (LxB) en de minipallet van 80 cm  bij 60 cm (LxB). 

FTL-transport, LTL-deelladingen en groupage

Bij Full Truck Load transport, oftewel FTL-transport, wordt een vrachtwagen volledig beladen met uw goederen en rijdt deze rechtstreeks naar uw bestemming.

Heeft u geen volledige trucklading om te verzenden? Geen probleem! Ook voor LTL-zendingen staan wij graag voor u klaar. LTL staat voor Less Than Truckload. Deze manier van transport is zeer geschikt voor deelladingen die snel en efficiënt getransporteerd moeten worden.

Is de snelheid minder van belang? Dan is groupage wellicht interessant voor u. Hatrans is gespecialiseerd in het vervoeren van groupage-zendingen. Bij groupage zendingen - in het Nederlands ook vaak groepage genoemd - wordt uw zending gecombineerd met andere zendingen die naar dezelfde bestemming getransporteerd moeten worden. Door meerdere deelladingen te combineren kan voor deze vracht het transport efficiënt verzorgd worden. Groupage vereist flexibiliteit en planningsvaardigheden, kwaliteiten waarover ons team van experts uiteraard beschikt om u de beste service te kunnen bieden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de verschillende manier van transport, en welke transportmodus voor u het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op.eem gerust contact met ons op.

2Waar?

Waar naartoe wil ik transporteren?

Transport van en naar Nederland

Maandag t/m vrijdag
Transit 1 tot 2 werkdagen

Transport van en naar Verenigd Koninkrijk

Maandag t/m vrijdag
Transit 1 tot 5 werkdagen

Transport van en naar Duitsland

Maandag t/m vrijdag
Transit 1 tot 2 werkdagen

Transport van en naar Frankrijk

Maandag t/m vrijdag
Transit 2 tot 5 werkdagen

Waar naartoe wil ik transporteren?

3Hoe?

Hoe?


Afstanden vervagen als goederenstromen sneller en efficiënter verlopen. Dat vereist kennis, aandacht en de inzet van de juiste middelen en technieken. Transport buiten Europa voeren wij uit over zee en door de lucht. Dat doen wij van “door to door”, voor zowel uw import- als exportzendingen. Met ons moderne track & trace systeem is Hatrans in staat snel, efficiënt en volledig transparant te werken. Wij zetten ons tot het uiterste in om uw vraag, hoe ingewikkeld ook, op te lossen. Van speciale projecten, chartering, door-to-door, groupage, expres, koeriersdienst, on board courier of afhandeling van douaneformaliteiten, onze medewerkers staan voor u klaar.


4Logistieke
ontzorging

Logistieke ontzorging


Hatrans Logistics uw “sportieve” partner in transport en logistiek. Zoekt u vervoer over de weg van een enkele pallet tot een complete trailer of container lading dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke transportwijze of het nu gaat om wegtransport, zeevracht, luchtvracht, koerier, pakketdienst of expresse zijn wij u graag van dienst.

Uw zending snel en correct geleverd?