Containertransport


Transporteren via container

Containertransport

Bij Hatrans bent u aan het juiste adres voor al uw container zendingen. Wij regisseren uw goederenstromen op de meest efficiënte wijze, passend bij uw eisen en wensen. Of u nu containers uit China wilt importeren of naar Amerika wilt exporteren, wij hebben het antwoord op alle logistieke vragen. “Ontzorgen” is ons motto en wij doen dit graag voor u.

Heeft u een kleinere zending? Geen probleem! Ook dan staan we graag voor u klaar. Lees meer over het verzenden van deelladingen.

Containertransport: een efficiënte manier van transport

Het verzenden van uw vracht door middel van containertransport biedt vele voordelen. Doordat containers een standaardafmeting hebben, kunnen ze gemakkelijk via de weg, het water en het spoor vervoerd worden zonder dat de vracht telkens weer gelost en geladen hoeft te worden. Dit bespaart veel tijd. En tijd is geld natuurlijk!

Hatrans: internationale expertise voor containertransport

Dat containertransport een specialisme is, weten wij bij Hatrans als geen ander. In ons 40-jarig bestaan hebben we een netwerk van partners opgebouwd in landen over de hele wereld. Dagelijks kiezen verschillende containers geboekt door Hatrans het ruime sop, koersend naar havens over de hele wereld. Het grootste deel van de containers die in Nederlandse havens arriveren, komen echter uit China. Onze partners hebben eigen kantoren in de grote Chinese havensteden Shanghai, Ningbo, Xiamen, Tianjin en Qingdao. Wij spreken de taal en kennen de cultuur. Daarnaast werken wij met afhandelingsagenten over de hele wereld. Hierdoor blijven wij op de hoogte van alles wat er internationaal speelt op het gebied van containertransport.

FCL- en LCL-containerzendingen

Wij ontzorgen u zowel op het gebied van FCL- als LCL-containerzendingen. Wanneer u grote hoeveelheden goederen wilt vervoeren, dan is FCL-containertransport vaak de beste keuze. FCL staat voor Full Container Load en houdt in dat de volledige container gebruikt wordt voor uw vracht. Wanneer u goederen wilt verschepen die geen complete container kunnen vullen, dan kunt u kiezen voor Less than Container Load, oftewel LCL. Wij zorgen er in dat geval voor dat uw vracht gecombineerd wordt met andere zendingen die naar dezelfde bestemming vervoerd moeten worden. Dit wordt ook wel groupage genoemd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over containertransport of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte