Deelladingen


Groupage zendingen

Deelladingen en groupage

Wilt u partijgoederen binnen Nederland of internationaal verzenden? Hatrans Logistics Services staat graag voor u klaar! Dagelijks zorgen wij voor het transport van vele zendingen over de hele wereld. Zowel voor deelladingen als palletzendingen bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor container zendingen.

Binnenlandse distributie

Hatrans beschikt over een fijnmazig 24-uurs distributienetwerk in Nederland. Van een losse pallet tot deelladingen, wij regelen uw binnenlandse distributie tot in de puntjes. Bij ons draait alles om snelheid en efficiency, een snelle en goede informatie-uitwisseling met onze opdrachtgevers is daarbij van cruciaal belang.

Deelladingen verzenden in Europa

Hatrans onderhoudt dagelijkse lijndiensten door heel Europa. Dankzij ons internationale distributienetwerk en onze jarenlange samenwerking met lokale partners en koeriers kennen wij de weg in vele landen, waarbij we de regie strak in eigen hand houden. Voor elke transportwijze of het nu gaat om wegtransport, koerier en pakketdienst of expresse, zeevracht of luchtvracht, zijn wij u graag van dienst. Door het gevarieerde wagenpark dat wij voor deze service inzetten kan elke zending, ongeacht gewicht of afmeting, efficiënt, veilig en snel naar elke Europese bestemming gebracht worden. Vanzelfsprekend houden wij u tussentijds op de hoogte waar uw zending zich bevindt en krijgt u na aflevering van uw zending van ons bericht dat de zending is afgeleverd en door wie deze in ontvangst is genomen.

FTL-transport, LTL-deelladingen en groupage

Bij Full Truck Load transport, oftewel FTL-transport, wordt een vrachtwagen volledig beladen met uw goederen en rijdt deze rechtstreeks naar uw bestemming.

Heeft u geen volledige trucklading om te verzenden? Geen probleem! Ook voor LTL-zendingen staan wij graag voor u klaar. LTL staat voor Less Than Truckload. Deze manier van transport is zeer geschikt voor deelladingen die snel en efficiënt getransporteerd moeten worden.

Is de snelheid minder van belang? Dan is groupage wellicht interessant voor u. Hatrans is gespecialiseerd in het vervoeren van groupage-zendingen. Bij groupage zendingen - in het Nederlands ook vaak groepage genoemd - wordt uw zending gecombineerd met andere zendingen die naar dezelfde bestemming getransporteerd moeten worden. Door meerdere deelladingen te combineren kan voor deze vracht het transport efficiënt verzorgd worden. Groupage vereist flexibiliteit en planningsvaardigheden, kwaliteiten waarover ons team van experts uiteraard beschikt om u de beste service te kunnen bieden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende manier van transport, en welke transportmodus voor u het meest geschikt is? Gebruik dan onze offerte tool of neem gerust contact met ons op.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte