Luchtvracht


Internationale expertise in luchtvracht

Internationale expertise in luchtvracht

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw luchtvracht? Hatrans is u graag van dienst! Snelheid en maatwerk, dat zijn de kenmerken voor onze afdeling Airfreight.

Dankzij een uitstekend wereldwijd agentennetwerk zorgt onze Airfreight afdeling voor de juiste oplossing om uw zending, desgewenst door-to-door, conform uw instructies op tijd af te leveren. Onze partners met luchtvrachtkantoren op Schiphol en Rotterdam Airport zorgen ervoor dat alle zendingen conform de actuele richtlijnen van de luchtvaartwet en de verschillende luchtvaartmaatschappijen worden aangeleverd. Door de procedures exact te volgen worden onnodige vertragingen voorkomen.

Hatrans luchttransport: betrokkenheid en flexibiliteit

Flexibiliteit is ontzettend belangrijk bij luchttransport. Onze medewerkers houden daarom continu contact met u als klant, ze weten wat er speelt en hoe urgent een bepaalde luchtvrachtzending soms kan zijn. Wij houden de lijnen met onze partners heel kort en voelen ons persoonlijk betrokken bij onze klanten. Daarbij zetten wij ons tot het uiterste in om uw vraag, hoe ingewikkeld ook, op te lossen. Van speciale projecten, chartering, door-to-door, groupage, expres, on board courier, of afhandeling van douaneformaliteiten, onze medewerkers staan voor u klaar.

Wat kost verzenden via luchtvracht?

Om een juiste indicatie te kunnen geven van de luchtvrachtkosten zijn er een aantal onderdelen van belang. Allereerst of het gaat om import of export. Daarnaast spelen de volgende factoren een rol bij de kosten voor luchtvracht.

Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over de luchtvracht tarieven of voor het aanvragen van een offerte.

Kiezen voor luchtvracht of zeevracht

Het verschil tussen luchtvracht en zeevracht ligt met name in de snelheid. Transport door de lucht gaat over het algemeen vele malen sneller dan transport over zee. Daarentegen zijn de kosten voor luchttransport vaak hoger dan voor zeevracht. Wilt u meer weten over de verschillende manier van transport? Gebruik dan onze tool of neem gerust contact met ons op.

Meer weten

Heeft u nog vragen over onze luchtvracht service? Schroom dan niet om contact op te nemen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. 

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte