Over Hatrans


Hatrans Logistic Services

Over Hatrans

Wij zijn een zelfstandig opererend logistiek dienstverlener die inmiddels 40 jaar ervaring met zich mee kan brengen.

Vanuit Oldenzaal zijn wij de spin in het web die op al uw logistieke vraagstukken de juiste oplossing kan bieden.

Graag “ontzorgen” wij u bij al uw Europese wegtransporten, luchtvracht, zeevracht, koeriertransporten of pakket verzending.

U werkt met een vaste contactpersoon die al uw zendingen volledig begeleid en u van A tot Z op de hoogte houdt om u en uw klant zo optimaal mogelijk te bedienen.

“Wij zijn een bekende dienstverlener in heel Europa”.

Dagelijkse auto-groupage diensten met een fijnmazig agentennetwerk in de verschillende bestemmingslanden. Onze partners worden nauwlettend geselecteerd en dienen te voldoen aan alle door ons voorgeschreven criteria.

“Wij staan klaar voor U”.

Alles binnen onze organisatie is erop gericht om u als klant op maat te bedienen, snel, flexibel en via korte lijnen.

Door duurzame relaties met onze klanten na te streven kunnen onze activiteiten meer netto rendement opleveren, dit tot wederzijds voordeel.

Onze kracht is dat we verder kijken, verder dan de markt van vandaag.

Een voortdurende investering samen met onze partners in transport en communicatiemiddelen zorgt ervoor dat we altijd scherp blijven presteren.

Van nog groter belang zijn echter onze investeringen in mensen en kennis. Gemotiveerde en kundige medewerkers en regelmatige bijscholing dragen bij aan de sterkte van ons aanbod.

Dit is ons vertrekpunt van kwaliteit.

“Kent u een betere basis om met ons samen te werken”?

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte