Pallet Transport


Verzendingen van pallets

Pallet Transport

Wanneer u meerdere pakketten naar eenzelfde adres wilt verzenden of wanneer uw zending meer dan 70 kilogram weegt, is transport d.m.v. een palletzending wellicht interessant voor u. Het versturen van uw pakketten via palletzendingen biedt namelijk verschillende voordelen:

  • Minder CO2 uitstoot
  • Snel laden en lossen
  • Alle pakketten op hetzelfde moment geleverd
  • Kostenbesparing bij grote orders
EUR-pallet

Binnen Europa wordt voor palletzendingen meestal gebruik gemaakt van een europallet, ook wel EUR-pallet genoemd. Dit pallet is 120 cm breed en 80 cm lang, en heeft een draagkracht van maximaal 1500 kilogram. De maximale hoogte die een pallet mag hebben licht tussen de 240 en 260 cm. Naast de EUR-pallet bestaan er nog tal van andere formaten waaronder de blokpallet van 120 cm bij 100 cm (LxB) en de minipallet van 80 cm  bij 60 cm (LxB). 

FTL-transport, LTL-deelladingen en groupage

Bij Full Truck Load transport, oftewel FTL-transport, wordt een vrachtwagen volledig beladen met uw goederen en rijdt deze rechtstreeks naar uw bestemming.

Heeft u geen volledige trucklading om te verzenden? Geen probleem! Ook voor LTL-zendingen staan wij graag voor u klaar. LTL staat voor Less Than Truckload. Deze manier van transport is zeer geschikt voor deelladingen die snel en efficiënt getransporteerd moeten worden.

Is de snelheid minder van belang? Dan is groupage wellicht interessant voor u. Hatrans is gespecialiseerd in het vervoeren van groupage-zendingen. Bij groupage zendingen - in het Nederlands ook vaak groepage genoemd - wordt uw zending gecombineerd met andere zendingen die naar dezelfde bestemming getransporteerd moeten worden. Door meerdere deelladingen te combineren kan voor deze vracht het transport efficiënt verzorgd worden. Groupage vereist flexibiliteit en planningsvaardigheden, kwaliteiten waarover ons team van experts uiteraard beschikt om u de beste service te kunnen bieden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de verschillende manier van transport, en welke transportmodus voor u het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte