Railtransport


Transport via spoor

Railtransport

Containertransport: een efficiënte manier van transport via spoor

Het verzenden van uw vracht door middel van containertransport biedt vele voordelen. Doordat containers een standaardafmeting hebben, kunnen ze gemakkelijk via de weg, het water en het spoor vervoerd worden zonder dat de vracht telkens weer gelost en geladen hoeft te worden. Dit bespaart veel tijd. En tijd is geld natuurlijk!

Deelladingen verzenden via Europees spoor

Hatrans onderhoudt dagelijkse lijndiensten door heel Europa. Dankzij ons internationale distributienetwerk en onze jarenlange samenwerking met lokale partners en koeriers kennen wij de weg in vele landen, waarbij we de regie strak in eigen hand houden. Voor elke transportwijze of het nu gaat om wegtransport, koerier en pakketdienst of expresse, zeevracht, luchtvracht of via spoor, zijn wij u graag van dienst. Door het gevarieerde wagenpark dat wij voor deze service inzetten kan elke zending, ongeacht gewicht of afmeting, efficiënt, veilig en snel naar elke Europese bestemming gebracht worden. Vanzelfsprekend houden wij u tussentijds op de hoogte waar uw zending zich bevindt en krijgt u na aflevering van uw zending van ons bericht dat de zending is afgeleverd en door wie deze in ontvangst is genomen.

Meer informatie

Wilt u meer te weten te komen over onze snelle wegtransport service? Neem dan gelijk contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte