Transport Griekenland


Transport van en naar Griekenland

Athene tot Thessaloniki, van Pireaus tot Patras

Hatrans onderhoudt wekelijkse lijndiensten naar- en vanuit Griekenland. Dankzij ons internationale distributienetwerk en jarenlange samenwerking met lokale partners en koeriers kennen wij de weg in geheel Griekenland, waarbij we de regie strak in eigen hand houden.

Via onze wekelijkse lijndiensten en ons internationale distributienetwerk bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als deel- en complete ladingen naar- en vanuit geheel Griekenland.

Groupage Deelpartijen & compleet vrachten
Vertrek: Wekelijks Vertrek: Dagelijks
Standaard transit: 7 - 9 werkdagen Gemiddelde transit: 5 - 7 werkdagen
Transportmogelijkheden

Express- en koeriersdiensten Griekenland

Hatrans kan uw zending naar- en vanuit Griekenland per express service vervoeren. Daarmee kunnen wij op elke gewenste bestemmingen de looptijd verkorten. Deze express service geldt zowel voor groupage (kartons en pallets), maar ook voor deelpartijen en compleet vrachten.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte