Transport Noord-Europa

Transport en logistiek door Noord-Europa

40 Jaar ervaring

De basis voor onze betrouwbare expeditie en transport activiteiten werd in 1976 al gelegd. Sindsdien is Hatrans uitgegroeid tot een partner in transport en logistiek waar u voor allerlei soorten vracht terecht kunt, ook als u denkt “het is te groot” of “het is te klein”. Afwijkende formaten of gewichten zijn geen enkel probleem. Bovendien hebben we vaste lijndiensten door heel Noord-Europa en kunnen we dankzij auto-groupage (gecombineerd vervoer van verschillende afzenders naar diverse ontvangers) efficiënte, puur regiogerichte transporten uitvoeren, waardoor u veel geld bespaart. Ongeacht welke dienst we voor u mogen uitvoeren kunt u altijd rekenen op de drie begrippen waar we bij voorkeur op aansturen: snelpunctueelservicegericht.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Kwaliteit als vertrekpunt met ISO certificering

Hatrans is sinds 1995 ISO-gecertificeerd volgens de meest recente norm, waardoor we beschikken over een kwaliteitsmanagementsysteem dat ons helpt bij het behalen van onze doelen op dit gebied. Bovendien kunnen we hiermee garanderen dat onze producten en diensten aan uw eisen en die van de wet voldoen.