Transport Oekraïne


Transport van en naar Oekraïne

Van Kiev tot Charkov, van Odessa tot Donetsk

UPDATE: In verband met de huidige situatie in Oekraïne verzorgen wij transporten enkel op aanvraag en naar beschikbaarheid.

 

Hatrans onderhoudt wekelijkse lijndiensten naar- en vanuit Oekraïne. Dankzij ons internationale distributienetwerk en jarenlange samenwerking met lokale partners en koeriers kennen wij de weg in geheel Oekraïne, waarbij we de regie strak in eigen hand houden.

Via onze wekelijkse lijndiensten en ons internationale distributienetwerk bieden wij onze diensten aan voor zowel groupage als deel- en complete ladingen naar- en vanuit geheel Oekraïne.

Groupage Deelpartijen & compleet vrachten
Vertrek: Op aanvraag Vertrek: Op aanvraag
Standaard transit: Op aanvraag Standaard transittijd: Op aanvraag
Transportmogelijkheden

Express- en koeriersdiensten Oekraïne

Hatrans kan uw zending naar- en vanuit Oekraïne per express service vervoeren. Daarmee kunnen wij op elke gewenste bestemmingen de looptijd verkorten. Deze express service geldt zowel voor groupage (kartons en pallets), maar ook voor deelpartijen en compleet vrachten.

In verband met de huidige situatie in Oekraïne verzorgen wij transporten enkel op aanvraag en naar beschikbaarheid.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte