Transport wereldwijd


Transport buiten Europa

Door to door transport

Afstanden vervagen als goederenstromen sneller en efficiënter verlopen. Dat vereist kennis, aandacht en de inzet van de juiste middelen en technieken. Transport buiten Europa voeren wij uit over zee en door de lucht. Dat doen wij van “door to door”, voor zowel uw import- als exportzendingen. Met onze moderne tracking & tracing systemen is Hatrans in staat snel, efficiënt en volledig transparant te werken.

Fiscale- en douane-processen

Als internationaal logistiek dienstverlener beschikken wij over een douane-afdeling met specialistische kennis van fiscale en douane-processen. Middels onze systemen klaren we goederen snel en efficiënt in, niet plaats en tijd gebonden in Europa. Ook verzorgen we desgewenst uw fiscale vertegenwoordiging.

Efficiëntie

In ons 40 jarig bestaan hebben we een netwerk van partners opgebouwd in landen over de hele wereld. Wij spreken de taal en kennen de cultuur. Van daaruit regisseren wij uw goederenstromen op de meest efficiënte wijze, passend bij uw logistieke eisen en wensen.

Wij brengen volumes samen om schaalvoordeel voor u te bereiken en selecteren samen met onze partners de meest geschikte aanbieder en verbinding voor uw situatie. U profiteert daarbij van onze vaste lijndiensten van- en naar alle belangrijke internationale lucht- en zeehavens.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte