Transport Wit-Rusland


Transport van en naar Wit-Rusland

Van Minsk tot Gomel, van Mahiljow tot Vitebsk

Hatrans onderhoudt lijndiensten naar- en vanuit Wit-Rusland. Dankzij ons internationale distributienetwerk en jarenlange samenwerking met lokale partners en koeriers kennen wij de weg in geheel Wit-Rusland, waarbij we de regie strak in eigen hand houden.

Via onze lijndiensten en ons internationale distributienetwerk bieden wij onze diensten aan voor zowel groupage als deel- en complete ladingen naar- en vanuit geheel Wit-Rusland.

Groupage Deelpartijen & compleet vrachten
Vertrek: Op aanvraag Vertrek: Op aanvraag
Standaard transittijd: 8 - 10 werkdagen (Minsk) Standaard transittijd: 4 werkdagen (Minsk)


Looptijd is afhankelijk van de inklaring in Wit-Rusland.

Transportmogelijkheden

Express- en koeriersdiensten Wit-Rusland

Hatrans kan uw zending naar- en vanuit Wit-Rusland per express service vervoeren. Daarmee kunnen wij op elke gewenste bestemmingen de looptijd verkorten. Deze express service geldt zowel voor groupage (kartons en pallets), maar ook voor deelpartijen en compleet vrachten.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise