Warehousing


Warehousing

Warehousing

Hatrans biedt u de mogelijkheid voor een optimale warehousing van uw goederen. Voor zowel douane- als vrije goederen. Wij kunnen uw zending een dag tot enkele maanden of desgewenst jaren opslaan, onze magazijnen zijn optimaal beveiligd tegen inbraak/diefstal voor zowel van buiten als binnen uit. Al uw zendingen worden bij binnenkomst gecontroleerd en op een vaste plaats weg gezet.

Alle zendingen in onze opslag worden verwerkt in ons WMS (warehouse management systeem), dus weten wij te allen tijde op welke plek uw goederen staan, daarnaast kunnen wij u bijvoorbeeld ook de omloopsnelheid van uw goederen vertellen.

Wij kunnen al uw zendingen desgewenst samenstellen zoals u dat wilt, maar ook bijvoorbeeld een zending neutraal maken bestaat tot de mogelijkheden. U vraagt en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte