Wegtransport


Gevarieerd wagenpark voor wegtransport

Wegtransport

Heeft u een zending die zo snel mogelijk bij uw klant moet zijn en is dit niet mogelijk met de normale dienstverlening? Hatrans biedt u in dat geval een passende oplossing. Onze koeriersdienst zorgt ervoor dat uw pakket snel en efficiënt op de door uw gewenste bestemming wordt bezorgd.

Gevarieerd wagenpark voor wegtransport

Door het gevarieerde wagenpark dat wij voor onze wegtransport service inzetten kan elke zending - ongeacht gewicht of afmeting efficiënt, veilig en snel naar elke Europese bestemming vervoerd worden.

Vanzelfsprekend houden wij u desgewenst tussentijds op de hoogte waar uw zending zich bevindt. Ook krijgt u na aflevering van uw zending van ons bericht dat de zending is afgeleverd en door wie deze in ontvangst is genomen.

Spoedzending?

Heeft u een spoedzending? Hatrans helpt u graag op weg. Informeer gelijk naar de mogelijkheden.

Onze wegtransport services

Voor wegtransport bieden wij u twee services:

  • Expresse internationaal
  • Pakketdistributie

Expresse internationaal

Onze gerenommeerde expresse internationaal service is geschikt voor documenten of urgente pakket zendingen tot 70 kilogram per collo. Deze zendingen worden in een vast tijdschema van werkdagen wereldwijd afgeleverd.

Zendingen die voor 14.30 uur geboekt zijn, worden nog dezelfde dag afgehaald en gaan op die dag ook het distributiesysteem in. Heeft u een zending voor onze expresse dienst, vraag naar onze tarieven en mogelijkheden.

Pakketdistributie

Met bijna 40 jaar ervaring in pakketdistributie is Hatrans uw ideale en betrouwbare partner voor zorgeloos nationaal en internationaal transport voor al uw pakketten. Wij zijn gespecialiseerd in pakketdistributie van en naar het buitenland en de distributie van pakketten binnen Nederland. Of het nu gaat om een pakket of pallet lading, wanneer u via ons uw wegtransport regelt, heeft u altijd de beschikking over een vaste contactpersoon die dagelijks al uw zendingen begeleidt. Onze ervaren planners leren u en uw bedrijf kennen en weten wat u belangrijk vindt, zodat u uw wensen niet keer op keer hoeft uit te leggen. Zo regelen wij eenvoudig al uw transporten.

Koeriersdienst

Moet een zending zo snel mogelijk bij uw klant zijn en is dit niet mogelijk met de normale dienstverlening?

Onze koeriersdienst biedt u in dat geval zeker de passende oplossing.

Door het gevarieerde wagenpark dat wij voor deze service inzetten kan elke zending, ongeacht gewicht of afmeting, efficiënt, veilig en snel naar elke Europese bestemming gebracht worden.

Vanzelfsprekend houden wij u tussentijds op de hoogte waar uw zending zich bevindt en krijgt u na aflevering van uw zending van ons bericht dat de zending is afgeleverd en door wie deze in ontvangst is genomen.

Meer informatie

Wilt u meer te weten te komen over onze snelle wegtransport service? Neem dan gelijk contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie.

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte