Zeevracht


Hatrans zeetransport: voor alle zeevracht

Zeevracht

Wilt u goederen uit China importeren of juist naar Amerika exporteren? Voor al uw zeetransport bent u bij Hatrans aan het juiste adres! Dagelijks komen en gaan er talloze containers, geboekt door Hatrans, naar havens over de hele wereld. Daar zijn we best een beetje trots op.

Wilt u weten of zeevracht de manier van vervoeren is die bij uw zending past? Lees dan verder hoe zeetransport in zijn werk gaat of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Alle soorten zeevracht

Door middel van zeetransport kunt u zowel volle containers (FCL) als deelvrachten (LCL) verschepen over de gehele wereld.

FCL-zeevracht

FCL staat voor Full Container Load. Dit zijn volle containers die internationaal verscheept kunnen worden naar de bestemming van uw keuze.

LCL-zeevracht

Wanneer u goederen wilt verschepen die geen complete container kunnen vullen, dan kunt u kiezen voor Less than Container Load, oftewel LCL-zeevracht. Wij zorgen er in dat geval voor dat uw zeevracht wordt gecombineerd met andere zendingen die naar dezelfde haven moeten worden vervoerd.

Zeevracht of luchttransport?

Transport over zee is een goedkopere manier van vervoeren dan bijvoorbeeld luchttransport. Luchttransport gaat daarentegen wel sneller dan zeevracht. Wat de beste vervoerswijze is voor uw goederen, kan per situatie verschillen. Wilt u meer weten over de verschillende manier van transport, gebruik dan onze tool of neem gerust contact met ons op.

Kosten zeevracht

Om u een juiste indicatie te kunnen geven van de kosten van zeevracht zijn er een aantal onderdelen van belang

  • Het type goederen;
  • Het land van oorsprong en het land van bestemming;
  • De datum van verzending;
  • De grootte van de zending (LCL of FCL);

Meer weten?

Wilt u meer informatie over zeetransport door Hatrans? Neem dan gelijk contact op. Wij staan graag voor u klaar!

Wij staan voor snel, punctueel en servicegericht!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “persoonlijke partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Maak kennis met ons
Vast contactpersoon
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
45 jaar logistieke expertise

Neem contact op

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
of
Ik wil een offerte