Historie

Historie2017-07-13T15:36:40+00:00

Hatrans is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw “sportieve partner” voor al uw logistieke vraagstukken.

We staan voor:

  • Zekerheid en betrouwbaarheid.
  • Slagvaardigheid
  • Kwaliteit

Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

U bent verzekerd van een solide partner en we zijn gedurende het complete traject uw aanspreekpunt. Het is voor ons vanzelfsprekend om continu te investeren in onze mensen en hun vakkennis, in innovatieve technieken en geavanceerde communicatie- en automatiseringssystemen, zowel op kantoor als op de weg. Zo zijn we in staat om u een totaalpakket te bieden in logistieke dienstverlening.

Dat laatste mag u letterlijk Europawijd opvatten: volgens ons uitgangspunt “Think Global, Act Local” beschikken we over een fijnmazig netwerk van lokale transporteurs en koeriers tot in de verste uithoeken van Noord-, Centraal-, Oost– en Zuid-Europa. Onze internationale partners in transport en logistiek zijn streng geselecteerd en rijden onder de regie van Hatrans.

Ons bestaansrecht is klaar staan voor u, wat resulteert in een zorgeloos transport van A naar B. Hatrans staat voor “ontzorgen” in de ruimste zin daar waar het om logistieke vraagstukken gaat.

Hatrans historie
hatrans-eerste-pand
In 1976 schrijft de oprichter van Hatrans Dhr. Gerard van Hal zich in bij de Kamer van Koophandel als Internationaal expeditiebedrijf. Hij heeft op dat moment de nodige ervaring reeds opgedaan bij een collega expediteur en nu is het tijd om op eigen benen te gaan staan.

Het kantoor wordt geopend in Hengelo en de start is met 3 personen gemaakt. Vanaf dag 1 heeft Hatrans een stormachtige groei doorgemaakt en vele productie bedrijven o.a. in de behang en textiel productie vertrouwen hun ladingaanbod aan dit nog prille maar zeer ambitieuze bedrijf toe.

In korte tijd groeit het bedrijf tot een aansprekend expeditiekantoor waardoor er uitbreiding in het personeelsbestand noodzakelijk is en in 1993 is het bedrijf verhuist van Hengelo naar Oldenzaal.

Ook in Oldenzaal zet de groei door en in 1996 neemt Gerard van Hal het besluit wat rustiger aan te gaan doen en stelt een nieuwe algemeen directeur aan in de persoon van Rudi Klieverik die dan de dagelijkse verantwoording over neemt.

In december 1996 verhuist het bedrijf van de ene locatie in Oldenzaal naar de huidige locatie in Oldenzaal op de Hanzepoort en vanuit deze locatie is het bedrijf nog steeds actief.

Hatrans heeft in de begin jaren veel naamsbekendheid verworven door zeer actief te zijn in de sportwereld o.a. door de sponsoring van het basketbalteam Hatrans Tonego uit Haaksbergen dat op dat moment in de hoogste landelijke divisie speelt en tevens op Europees niveau aardig aan de weg timmert. Ook in de sponsoring bij Fc Twente maakt Hatrans naam door ook nu nog steeds actief te zijn en nadrukkelijk in de Grolsch Veste vertegenwoordigd te zijn.

Sport verbroederd en Hatrans maakt dan ook graag gebruik van haar slogan “uw sportieve partner” voor al uw logistieke vraagstukken voor nu en in de toekomst.

Neem Contact op

Overige informatie

Over Hatrans


Service


Contact